Anul acesta clopoțelul sună mai repede pentru „Back to School”

Este momentul unui nou început, cu noi emoții pentru părinți și profesori, dar cel mai mult pentru elevi – viitorii noștri adulți.

Știm că a început deja goana după cele necesare, astfel încât și elevul tău să fie pregătit pentru noul an școlar. De aceea, magazinele centrului comercial vă așteaptă cu cele mai cool ținute, ghiozdanul perfect, rechizite și gadget-uri de ultimă generație, dar și cu o serie de oferte și promoții.

După o vacanță relaxantă, prietenii/colegii mici sau mai mari se vor reîntâlni față în față și nu oricum, ci plini de încredere și cu tot ce au nevoie pentru ca noul an să fie unul reușit.

Astfel, Atrium Mall a pregătit pentru ei în această perioadă, super Campania Back to School”, dar și alte acțiuni dedicate lor.

Te așteptăm în Atrium Mall, în perioada 30 august – 11 septembrie, să îi cumperi elevului tău tot ce are nevoie pentru școală, și nu numai – de minim 150 de lei pe bon, din magazinele centrului comercial. Înscrie-te ulterior cu bonul fiscal în campanie, la Infodesk și poți câștiga unul dintre cele 10 premii în valoare de 500 de lei.

Oferă-i elevului tău un început de an școlar așa cum merită!
Mai multe detalii privind condițiile de participare poți afla din regulamentul campaniei accesând butonul de mai jos.

Atrium Mall

#love4shopping

Regulament Campanie Back to School