Centrul Comercial Atrium Mall este unicul și primul centrul comercial de tip mall deschis în Arad, pe 23 martie 2010.

Organizat pe trei nivele, centrul comercial este construit pe o structură triunghiulară unică. Acesta dispune de branduri de top care încorporează acțiuni CSR, cum ar fi programe de caritate, culturale și sportive. În cei 13 ani de funcționare, Atrium Mall a devenit alegerea firească a arădenilor pentru cumpărături și divertisment, cu o suprafață totală de construcție de 67.500m, din care 27.100m GLA.

Atrium Mall are o accesibilitate excelentă prin toate mijloacele de transport și are o creștere constantă a traficului și cifrei de afaceri. Fiind situat pe cel mai important drum transeuropean din Vestul României, lângă punctul de joncțiune de transport feroviar și stația de autobuz internațională, este ușor accesibil din orice colț al orașului, fie cu mașina, fie cu mijloacele de transport în comun.

Centrul comercial dispune de un mix divers de branduri, fiind un spațiu modern și multifuncțional, o destinație prietenoasă și familiară. Acesta dispune și de un food court generos, care oferă clienților produse variate și de bună calitate, dar și activități de divertisment diverse și extinse și o terasă în aer liber.

Printre brandurile prezente în Atrium Mall se numără: Stradivarius, Pull&Bear, Bershka, Bigotti, Colin’s, CCC, Sinsay, LC Waikiki, C&A, H&M, New Yorker, Hervis, Sizeer, Deichmann, Pepco, Benvenuti, Jolidon, Dr. Max, Sephora, Douglas, Kultho, Teilor, Tezyo, Animax, Carturesti, Cinema City, Noriel, Optiblu, Optiplaza, Banca Transilvania, Digi, Tucano, Flanco, TUI Travel, ERIA Beauty Salon, Kenvelo, Nobila Casa, KFC, 3F, Spartan, Mercato by Segafredo, Friday, Mesopotamia, Energy Games, GymOne4, dar si pe partea de servicii, precum: Serviciul de Pasapoarte, Serviciul de Permise si Inmatriculări, Maicor Clean, Best Exchange, Inmedio și altele.