atrium mall arad

Atrium Mall este primul centru comercial de tip mall deschis în centrul orașului Arad pe 23 martie 2010.
Organizat pe trei nivele, mallul este construit pe o structură triunghiulară unică, cu o arie totală de peste 27.500 metri pătrați.
Structurat pentru a oferi o gamă cât mai largă de magazine, zone de entertainment, cinema și zone de restaurant, Atrium Mall conține la momentul actual 150 de spații comerciale.
Printre brandurile prezente în mall se numără: H&M, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Motivi, Orsay, Arman Sport, Bigotti, Colin`s, Sephora, Deichmann, Teilor, Office Shoes, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, CCC, Hervis Sports, Triumph, Otter, Coccodrillo, Kenvelo, Flanco, Planet Bowling, Cinema City, Sinsay, Dr. Max, Sizeer, Elefant.ro, Eria Beauty Salon, Cărturești, Mercato by Segafredo, 3F, Mesopotamia, KFC și multe altele.
Atrium Mall este situat chiar între gara centrală a orașului și autogară. Foarte accesibil din orice punct al orașului, atât cu mașina, cât și cu transportul public, acesta a devenit, în cei peste 12 ani de activitate, opțiunea firească a arădenilor în materie de cumpărături și distracție.

#AtriumMall #Love4Shopping