1 iunie

În Atrium Mall sărbătorim ZIUA COPILULUI cu Personaje faimoase, Teatru și multă veselie!

Dacă nu ști încă unde să îți sărbătorești copilul, atunci ești în locul potrivit. La Atrium Mall, am pregătit o mulțime de surprize dulci și activități captivante și distractive.

Vino pe 1 IUNIE, între orele 16:00 – 20:00 și oferă-i copilului tău, dar și copilului din tine o zi magică.

Am pregătit pentru voi următoarele:

– Mascote faimoase alături de Clownul Pipo vor anima atmosfera din centrul comercial cu zâmbete, baloane modelatoare și baloane de săpun.

– Ajutoarele personajelor animate vor desfășura SESIUNI DE FACEPAINTING și vor oferi copiilor VATĂ DE ZAHĂR și POPCORN CALD ȘI DELICIOS, la parterul centrului comercial –  intrarea dinspre autogară.

Spectacolul de TEATRU DE PĂPUȘI  “Punguța cu doi bani”, care va avea loc de la ora 16:00, în zona FOOD COURT, la etajul 2.

ERIA Beauty Salon a pregătit pentru cei mici sesiuni de “Unghiuțe colorate, împletituri întortocheate și tunsori ca din povești”, în limita locurilor disponibile.

SHOW DE-LI-CIOS cu fructe caramelizate și înghețată pentru copii, oferit gratuit de Mercato by Segafredo, pe Terasa MERCATO la etajul 2, în intervalul orar 17:00-19:00, în limita locurilor disponibile.

În tot acest timp cei mari, se vor putea relaxa la o sesiune de shopping sau își vor putea savura meniul și băutura preferată, în noul food court sau pe terasa în aer liber.

Vă așteptăm cu drag!

Accesul este gratuit în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
Mai multe detalii privind condițiile de participare poți afla accesând butonul de mai jos.
La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://atriummall.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea/

 

 

 

Termeni și condiții participare evenimente 1 iunie

Program:

Email:

Telefon:

Localizare