Alice în Țara Minunilor – o poveste reciclată

Asociația ESCU și Atrium Mall vă invită, în perioada 5-18 iulie, în tărâmul fantastic al lui Alice în Țara Minunilor, o expoziție magică și interactivă care readuce în prim-plan importanța protejării mediului înconjurător și beneficiile reciclării selective, prin metode neconvenționale și creative.

Parcursul interactiv expozițional la care veți lua parte vă va iniția în cinci camere tematice ale poveștii Alice în Țara Minunilor, fiecare abordând o perspectivă diferită de reciclare și circularitate a materialelor din care provin deșeurile, în timp ce vă veți cufunda în aventurile pe care le întâmpină pe traseu personajele principale din una dintre cele mai iubite povești ale copilăriei noastre.

Gândită pe paliere scenografice, expoziția reunește câteva puncte centrale sub umbrela cărora se regăsesc lucrările tridimensionale a numeroși designeri și artiști care au construit din materiale reciclate diferite obiecte de mobilier, piese de vestimentație, peisaje naturale, butaforii și construcții fanteziste, decoruri teatrale, panouri și personaje din poveste.

Haideți alături de noi într-o experiență unică, care vă invită ca vizitatori să jucați un rol activ în mediul expozițional: scenografia vă răsplătește curiozitatea pentru că veți naviga într-un peisaj feeric, interacționând la tot pasul cu personajele celebre ale cărții și completând o serie de provocări curioase, mergând pe urmele Iepurelui Alb, rezolvând ghicitorile uluitoare ale Omizii, învingând Regina Inimilor într-un joc de croquet și multe alte surprize fascinante.

Vino, împreună cu cei mici, și la atelierele de #creație speciale ale lui Alice:
– Sâmbătă, 15 iulie, interval orar 12:00 – 16:00
Atelier iepurașul buclucaș
Atelier ceasul magic
– Duminică, 16 iulie, interval orar 12:00 – 16:00
Atelier grădina cu flori
Atelier de pălării vesele

Mai multe detalii privind condițiile de participare poți afla accesând butonul de mai jos.

Accesul este GRATUIT!

Un proiect: Asociația ESCU
Co-organizator: Atrium Mall

La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://atriummall.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea/

Termeni și condiții participare Ateliere Creative

Program:

Email:

Telefon:

Localizare