Misterele Oceanelor

În perioada 01-04 septembrie pornim împreună într-o aventură inedită, spre misterioasa lume subacvatică!

Te așteptăm împreună cu cei mici la Atrium Mall, între orele 12:00 – 20:00 (joi-vineri) & 11:00-19:00 (sâmbătă-duminică), să descoperiți minunata lume subacvatică, expusă în spectacole fascinante pentru copii – “MISTERELE OCEANELOR”.

Spectacolele sunt interactive și reprezintă o metodă educațională inovatoare, de a le dezvolta copiilor apetitul spre cunoaștere și știință.

Misterele Oceanelor are la bază povestea a doi peștișori care luptă să-și salveze reciful de corali și oferă copiilor o aventură plină de culoare și informații fascinante. Cei mici află cum respiră oceanele, cum se formează fluxul și refluxul, ce înseamnă bioluminiscența, ce se întâmplă când vulcanii erup și cât de interesantă este lumea subacvatică.

– Evenimentul se va desfășura la parter, în zona intrării dinspre autogară
– Fiecare spectacol durează aproximativ 35- 40 de minute și se repetă din oră în oră, în intervalul 12:00 – 20:00 (joi-vineri), respectiv 11:00-19:00 (sâmbătă-duminică)
– Spectacolele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 – 12 ani
– Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile și se face pe bază de programare telefonică, în prealabil, la numărul de telefon 0790 431 733.

La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://atriummall.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea/

#love4shopping #love4science

Termeni și condiții participare Misterele Oceanelor

Program:

Email:

Telefon:

Localizare