About Men

Povestea ABOUT MEN a început în anul 2020, iar în prezent este o companie cu o experiență de 3 ani în
vânzări. Cele 3 magazine ABOUT MEN ne reprezintă în 3 Județe din România, dar nu ne oprim aici. Iar cei peste 15 angajați formează echipa plină de forță și entuziasm pentru a oferi clienților noștri experiențele cele mai frumoase și pline de culoare cu mii de produse. Produse destinate exclusiv bărbaților.

Înțelegem că bărbații contemporani apreciază aspectul lor și căută să-și evidențieze stilul și individualitatea.
Astfel tindem să promovăm prin produsele noastre stilul și eleganța în lumea masculină. Indiferent dacă sunteți
în căutarea unor bijuterii subtile, unui portofel de calitate sau a unei borsete elegante, About Men are tot ce trebuie pentru a îmbunătăți aspectul și a evidenția personalitatea distinctivă.

ABOUT MEN reprezintă o companie specializată în comercializarea bijuteriilor și
accesoriilor pentru bărbați, precum și a produselor de marochinărie precum porfofele, genți, borsete, diplomate, rucsace. Compania noastră este o afacere dedicată exclusiv bărbaților, specializată în bijuterii masculine și accesorii de înaltă calitate. Ne străduim să oferim produse de top, fabricate din materiale de calitate, cu atenție la detalii și design inovator.

Oferim o gamă largă de bijuterii pentru bărbați, concepute să completeze și să accentueze aspectul masculin. De la brățări, ceasuri și coliere la verighete, rozarii și cercei, fiecare piesă este aleasă cu grijă pentru a oferi eleganță și rafinament. Indiferent dacă preferați o abordare clasică sau mai îndrăzneață, veți găsi bijuterii potrivite pentru orice ocazie.

Pe lângă bijuterii, suntem mândri să oferim o selecție variată de accesorii masculine.
Curerele sunt confecționate din piele naturală menite să completeze ținuta. Portofelele sunt confecționate din piele autentică și sunt proiectate pentru a fi atât funcționale, cât și elegante. Gentiile și borsetele sunt ideale pentru a vă completa ținutele, oferindu-vă spațiu suficient pentru a vă transporta obiectele personale într-un mod stilat.

Program:

LUNI-DUMINICĂ: 10:00 – 22:00

Oferte curente