Adora Park

Grupul R.I.M. este cunoscut pentru proiecte imobiliare și cartiere ce au marcat pozitiv dezvoltarea pieței Imobiliare din Arad, printre acestea enumerându-se Adora Park și Iuliu Maniu Residence. Însă R.I.M. înseamnă mai mult decât dezvoltarea unui proiect rezidențial, înseamnă o companie de top ce asigură soluții complete pentru a oferi comunității noastre CONFORT, SIGURANȚĂ și CONDIȚII PREMIUM de locuire.

Astfel, Grupul R.I.M. a dat startul construcției unui nou proiect rezidențial în Arad: Adora Central, un proiect de ultimă generație care îți pune la dispoziție apartamente cu 2, 3 și 4 camere, finisate “la cheie”, având ca elemente centrale lumina și suprafețele vitrate generoase, amplasate într-o locație de excepție, chiar în centrul orașului, pe Bulevardul Augustin Doinaș.

Scopul nostru este de a ne diferenția prin calitate, atenție la detalii și multiple beneficii oferite clienților noștri. Toate proiectele noastre se bazează pe seriozitate, profesionalism, respectarea termenilor contractuali de începere și finalizare a lucrărilor și nu în ultimul rând, de orientare asupra nevoilor clienților, acestea reprezentând elementele definitorii în tot ceea ce facem. Pentru a atinge standardele de confort dorite de clienții noștri, colaborăm cu un număr mare de profesioniști, care iau în calcul nevoile fiecărei zone unde se construiește, acordând o deosebită importanță întregului proces, de la concept până la finalizare.

Program:

10:00 – 22:00

Oferte curente