Fairyland

Fairyland este spațiul de joacă care a luat ființă în martie 2010, odată cu inaugurarea Atrium Mall. Astfel, ne aflăm printre pionierii care s-au străduit și au reușit să ofere arădenilor un loc care să-i reprezinte cu adevărat și ne mândrim cu acest lucru. Micuții noștri clienți sunt beneficiarii unui loc de joacă dotat cu tobogane gonflabile, structură tip labirint, piscină cu bile, trambulină și jucării dintre cele mai diverse, toate respectând standardele europene de siguranță.

De asemenea, la Fairyland copiii pot alege sa isi serbeze zilele de nastere intr-un cadru festiv, alaturi de mascote Disney si personeje de basm, într-o sală dedicată exclusiv acestor evenimente.
Obiectivul nostru rămâne acela de a duce mai departe tradiția și reputația unui loc de joacă care însumează valori precum atenția pentru copii, siguranța, curățenia și divertismentul de calitate.
Activitatea noastră continuă este dovada aprecierii clienților noștri care ne încurajează și ne inspiră să progresăm pentru a le împlini așteptările și a-i surprinde mereu cu noutăți.
Pentru că ne-am încăpățânat să luam joaca în serios, ne ținem promisiunea de a oferi în continuare calitatea recunoscută pentru prețuri mereu accesibile.
Din dragoste și respect pentru micuții noștri clienți fideli.

 

Program:

Luni-Duminică: 10:00 – 22:00

Email:

Telefon: