Opticris

Opticris este o rețea de centre de optică medicală computerizată, având peste 25 de ani experiență în domeniul opticii medicale și a ochelarilor de soare, o tradiție de excelență în calitatea serviciilor și a produselor, unde se întâlnesc profesionalismul medical, promptitudinea în servicii cu bunul gust și estetica produselor noastre.

Opticris este principalul partener al liderilor mondiali și comercializează brandurile de renume: Cartier, Lindberg, Chrome Hearts, Tiffany, Bvlgari, Miu Miu, Oliver Peoples, Alain Mikli, Prada, Burberry, Dolce Gabbana, Versace, Persol, Ray-Ban, Vogue, Sferoflex, Anna Karin Karlsson, Elie Saab, Chirstian Dior, Fendi, Jimmy Choo, Oxydo, Moschino Love, Carrera, Polaroid, Pierre Cardin, Opticris aflându-se în avangarda tendințelor de fashion din întreaga lume.

Centrele de optică Opticris vă pun la dispoziție cele mai noi tehnologii și inovații în materie de lentile aeriene și lentile de contact.

Cabinetele Opticris sunt dotate cu aparatură computerizată de ultimă generație pentru diagnosticarea oricăror afecțiuni oculare.

Consultațiile oftalmologice în cadrul centrelor sunt efectuate de specialialiști, cu o experiență vastă în domeniu, pacienții fiind investigați cu profesionalism, acordând fiecăruia în parte o importanță deosebitî.

Vă așteptăm în centrul Opticris din Atrium Mall cu servicii premium și produse de calitate!

 

Program:

Luni-Duminică: 10:00 – 22:00

Email:

Telefon: 0726 755 535

Oferte curente