Planet Bowling

Planet Bowling situat în incinta Atrium Mall, et. II, este locul ideal pentru a vă petrece timpul liber alături de cei dragi. Dispunem de 8 mese de biliard, 4 piste de bowling, o gamă variată de jocuri electronice, și o cafenea spațioasă unde puteți savura produsele noastre.

Pentru cei mici, jocurile electronice distractive (hockey, baschet, motociclete, masinute etc.) sunt o adevarată provocare și, în același timp, o relaxare.
Puteți petrece momente unice alături de cei dragi organizându-vă ziua de naștere sau alte evenimente importante în incinta clubului nostru.
La noi totul este posibil cu o simpla rezervare!
Personalul nostru calificat vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță. Fiecare client beneficiază de o atenție specială din partea noastră. Cafeneaua vă oferă produse pe bază de cafea, băuturi alcoolice, cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice, răcoritoare, țigări, prăjituri și nachos.
Interesul nostru principal este axat pe calitatea produselor și a servirii,  în concordanță cu o atmosferă plăcută și cu prețuri moderate.
Considerăm că putem oferi produse la un preț mediu fără a sacrifica, astfel, calitatea acestora și calitatea servirii.
Echipa Planet Bowling dorește să întâmpine cât mai mulți clienți! Vă așteptăm, cu drag!

 

Program:

Luni-Duminică: 10:00 – 22:00

Email:

Telefon:

Oferte curente