XPRESS

Xpress este o rețea de magazine în format tabac & convenience, cu un portofoliu de produse format din țigarete, tutun și accesorii, presă, jocuri și produse ale Loteriei Romane, cartele și vouchere preplătite precum și din alte categorii de produse și servicii complementare mixului principal (cărți, bilete transport, jucării, băuturi răcoritoare & alcoolice, cafea, dulciuri, servicii financiare), magazinele noastre fiind situate în centre comerciale moderne sau de afaceri .

Tabac Xpress este o companie cu capital străin și face parte din același grup cu Tabak Polska. Tabak Polska a fost înființată  în 2001 și deține în prezent o rețea de peste 170 de magazine în centre comerciale moderne și de afaceri din Polonia.

Conceptul Xpress este modern și complex și se distinge prin claritate în design și organizare, prin calitate și rapiditate în servire, prin oamenii care sunt cea mai importantă resursă a companiei, prin etică, respect și integritate față de furnizori, angajați și clienți, prin motivație și pasiune pentru tot ce facem, prin profesionalism și cooperare.

Modelul nostru de business începe și se termină cu satisfacția clientului.
Ne propunem să oferim clienților noștri servire de calitate într-un mediu ambiant cat mai plăcut.

Program:

Luni-Duminică: 10:00 – 22:00

Email:

Telefon:

Oferte curente