Back to School – Te echipăm de școală cu sute de premii instant

Între 25 august și 10 septembrie, Atrium Mall te echipează de școală cu sute de premii instant!

Cumpără cele necesare pentru școală, găsește cele mai tari oferte la rechizite, îmbrăcăminte și accesorii în magazinele din Atrium Mall, și pregătește-te să faci senzație în noul an școlar. În Atrium Mall vei găsi tot ce ai nevoie pentru un start în forță: rucsacuri trendy care să-ți exprime personalitatea, ghiozdane rezistente pentru cei mici, articole de papetărie colorate și inovatoare, precum și cele mai cool outfituri care să îți ofere încredere în fiecare zi.

Și asta nu e tot!

Cumpărăturile de la orice magazin din centrul comercial, de minim 200 de lei pe un bon sau 2 bonuri fiscale cumulate, din perioada campaniei, îți pot aduce unul din sutele de premii instant.

Ce trebuie să faci?

Vino în perioada 25 august – 10 septembrie, cu bonul/bonurile de casă în ziua cumpărăturilor la Infodesk, înscrie-te în Campania „Back to School – Te echipăm de școală cu sute de premii instant, extrage un talon și poți câștiga unul din premiile instant oferite în campanie: ghiozdane echipate de școală, vouchere Cover Shop, Opticris și Energy Games, gift carduri de la Diverta și pachete de la Dr. Max.

Mai multe detalii despre campanie poți afla din Regulamentul Campaniei, accesând regulament și act adițional regulament.

#love4shopping #love4education

Regulament Campanie Back to School Nota informativa