De 1 Decembrie sărbătorim românește

Pe 1 decembrie, te așteptăm împreună cu cei dragi, să te bucuri de un program special. Am pregătit pentru voi diverse activități și surprize în spiritul sărbătorii naționale.

Între orele 11:00-15:00, cei mici vor putea participa la Atelierele de creație, în zona food court, la etajul 2, unde vor învăța să creeze brățări din șnur și mărgele colorate, steaguri, precum și șepci pictate manual, toate acestea personalizate cu tricolorul României. Nu vor lipsi baloanele tricolore, pe care le vom oferi copiilor, care vor sărbători alături de noi ziua de 1 Decembrie.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de un moment unic de la ora 15:30, susținut de Ansamblul Folcloric „Arădeana”, alături de care vom cânta și vom dansa cu bucurie, la etajul 1 al centrului comercial!

În plus, de la ora 17:00, în zona food court, la etajul 2, ne întoarcem în timp cu Spectacolul “Istoria Românilor pe Scurt”, o comedie satirică cu elemente de teatru muzical și teatru de păpuși, care își propune să acopere (în doar trei personaje!) complicata istorie a românilor lungă de 2.000 de ani.

Hai și tu să marcăm Ziua Națională a României așa cum se cuvine!

#love4shopping #atriummall #1decembrie

Termeni și condiții participare 1 Decembrie 2022

Program:

Email:

Telefon:

Localizare