Judecata poveștilor

Pe 28 mai, de la ora 16:00, în zona FOOD COURT din Atrium Mall ai parte de momente magice, alături de magicianul Marian Râlea de la ABRACADABRA!

Vă invităm împreună cu cei mici să vă bucurați de magie, povești și multe surprize în cadrul Spectacolului „Judecata Poveștilor”.

Spectacolul cuprinde activități adresate celor mici. Este un eveniment interactiv, magia poveștilor fiind întregită de participarea copiilor, care devin eroi de poveste. Aceștia vor juca toate personajele principale pozitive sub îndrumarea directă a magicianului Marian Râlea, implicându-se activ în judecata acestora.

Poveștile amintite sunt: Capra cu trei iezi, Ursul păcălit de Vulpe, Scufița Roșie etc.

Pe rând își vor face apariția o serie de personaje din poveștile cunoscute, personaje care au și ele ceva de spus legat de judecata care va avea loc. Cei mici alături de Magicianul Poveștilor vor dansa, vor cânta și se vor juca într-un spectacol special.

În această atmosferă își vor face apariția Eroii din Povești, care vor oferi cadouri micuților.

Accesul este gratuit în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii privind condițiile de participare poți afla accesând butonul de mai jos.
La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://atriummall.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea/

Termeni și condiții participare Judecata poveștilor

Program:

Email:

Telefon:

Localizare