Sărbătorim Iubirea la Atrium Mall

În luna februarie, vino să sărbătorești iubirea la Atrium Mall unde, pe lângă sesiunile preferate de shopping și tradiționalul Târg de Valentine’s Day, te așteptăm și cu o serie de activități dedicate îndrăgostiților și nu numai.

Dăruiește-i o zi specială iubitei sau iubitului tău. Vino în Atrium Mall pentru fotografii unice, un cadou selectat de Cupidon și o caricatură de cuplu, care să captureze frumusețea relației voastre.

În perioada 13-24 februarie, te așteptăm cu un Photo Corner inedit la etajul 1 al centrului comercial, unde vei putea să realizezi cele mai originale selfie-uri alături de cei dragi.

Cupidon îți dă întâlnire pe 14 februarie, între orele 12:00-20:00, timp în care va interacționa cu îndrăgostiții, dar și cu cei care sunt în căutarea persoanei iubite. Vei avea ocazia să îi ceri sfaturi despre cadoul perfect pentru perechea ta, despre cum să cucerești sau să recucerești persoana iubită, și de ce nu să surprindeți cel mai spontan selfie împreună.

Pentru cei care își doresc să le ofere celor dragi un cadou special, te așteptăm să sărbătorești iubirea și de Dragobete, pe 24 februarie, între orele 17:00-20:00, cu cele mai reușite caricaturi de cuplu, care vor fi realizate de un artist talentat, la etajul 1 al centrului comercial.

Nu rata ocazia de a-ți crea amintiri frumoase și de neuitat, în luna iubirii!

#love4shopping #valentinesday #selfiecorner #cupidon #caricaturidecuplu

Program:

Email:

Telefon:

Localizare