Selfcare & Beauty Workshop

8 martie nu ar trebui să fie doar o zi în care primești mici atenții. 8 martie trebuie să fie ziua în care tu îți oferi cea mai mare atenție. De aceea, am pregătit în Atrium Mall un workshop de beauty & selfcare dedicat femeilor. Sfaturi de îngrijire a părului, a tenului, make-up și epilare definitivă doar de la specialiști.

Vino pe 8 martie în Atrium, participă la workshop gratuit condus de specialiști în beauty și poți câștiga unul din cele 4 premii cadou pentru frumusețea ta:

  1. Un pachet de îngrijire facială ce include o ședință de curățare ProSkin + o ședință cu LED Facial la Salonul Nomasvello din Atrium Mall
  2. Un pachet de epilare definitivă cu 4 ședințe pentru zona midi la Salonul Nomasvello din Atrium Mall
  3. Un pachet eveniment ce include coafură & machiaj cu gene la ERIA Beauty Salon din Atrium Mall
  4. Un set Cadou Alfaparf: șampon, ulei și balsam pentru păr.

Înscrierea se face în limita capacității disponibile, exclusiv pe bază de rezervare la numărul de telefon 0751.124.669 – în perioada 4-7 martie, interval orar 10:00 – 17:00 și pe data de 8 martie în intervalul orar 09:00 – 12:00.

Participarea la tombola evenimentului se face doar prin înscriere și participare la workshop. Mai multe detalii poți afla din Regulamentul campaniei accesând butonul de mai jos.

Frumusețea ta depinde doar de tine! Vino, deci, să afli cum poți avea grijă de frumusețea ta – oferă-ți toată atenția pe care o meriți.

Regulament Campanie Selfcare & Beauty Workshop Nota informativa

Program:

Email:

Telefon:

Localizare