Surprinde Magia Crăciunului

Vă așteptăm cu mic cu mare, să ne bucurăm împreună de magia Crăciunului. Am pregătit pentru voi o săptămână plină de momente magice, menite să vă aducă zâmbetul pe buze și să vă umple sufletele de bucurie.

Știm cu toții că în această perioadă cei mici sunt nerăbdători și îl așteaptă pe Moș Crăciun. De aceea, anul acesta Moș Crăciun va fi prezent în Atrium Mall pe 17 și 18 decembrie în intervalul orar 16:00-18:00. Îndrăgitul Moș Crăciun, îi va aștepta pe cei mici cu multe cadouri la Bradul amenajat la parterul centrului comercial, iar aceștia îi vor putea povesti cât de cuminți au fost pentru a-și primi cadourile dorite ca mai apoi să se fotografieze împreună cu Moșul, pentru a-și crea amintiri de neuitat.

Și pentru că anul acesta, Moșul dorește să ofere momente inedite tuturor copiilor, acesta va fi prezent în Atrium Mall și pe 21 decembrie, când îi va încânta, pe lângă mult așteptatele cadouri, și cu un spectacol interactiv. De la ora 16:00, Moșul îi va aștepta pe copii la Brad, iar de la ora 17:00 îi invită pe toți copiii la Spectacolul “Grinch și sacul lui Moș Crăciun, care va avea loc la etajul 1 al centrului comercial, în zona insulei de Crăciun.

Magia Crăciunului se va resimți în Atrium Mall și pe 20 decembrie, de la ora 12:00 și ora 16:00, prin 2 Concerte de colinde, care vor fi susținute de Corul de la Palatul Copiilor din Arad și Fanfara Bisericii Ortodoxe din Almaș.

Vă așteptăm cu drag!

Ho Ho Ho

Termeni și condiții participare Surprinde Magia Crăciunului

Program:

Email:

Telefon:

Localizare