Talent și Creativitate

Palatul Copiilor Arad, în parteneriat cu Atrium Mall, organizează, miercuri, 19 octombrie, între orele 17:00 și 20:00, Seara Atelierelor deschise „Talent și creativitate”.
Evenimentul se va desfășura în Atrium Mall, la etajul 1, iar la parter, începând cu ora 17.30, va avea loc spectacolul campionilor,  în cadrul căruia vor evolua copiii premiați la cele mai importante concursuri naționale și internaționale.
Atelierele deschise sunt GRATUITE și se adresează tuturor elevilor și copiilor, care au astfel posibilitatea să cunoască mai bine activitățile care se desfășoară la Palatul Copiilor Arad și să-și valorifice spiritul creator sub îndrumarea unor profesori dedicați, care le arată întotdeauna elevilor lor, dragoste, respect și înțelegere în tot ceea ce fac.

La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii poți afla de aici: https://atriummall.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea/

#AtriumMall #love4fun

Program:

Email:

Telefon:

Localizare